Hoppa till innehållet
6 maj 2021 - 30 juni 2022

Äntligen! Böcker om Bowens systemteori på svenska.

Äntligen har vi böcker på svenska! En bok som har fokus mot organisationer och en som på en grundläggande nivå beskriver en familj och hur teorin opererar i systemet.

Nu finns boken "One Family Story, A Primer on Bowen Theory" översatt till svenska och heter "En familjs historia. Grunderna i Bowens teori om familjesystem". Boken är på 50 sidor och beskriver i olika kapitel Bowens åtta koncept. För att göra teorin mer lättbegriplig och öka förståelsen av koncepten får läsaren följa en fiktiv familj genom hela boken. Boken är skriven av Michael E. Kerr och översatt av Berit Sundgren Grinups.

Boken "En familjs historia" kan beställas av Berit Sundgren Grinupsberit.grinups@outlook.com eller 070-6182310. Priset är 100 kr.

"Den stressade organisationen" av Marie Simonsson.

Marie Simonsson är civilekonom och M.Sc. i ledarskap och organisationsteori, beteendevetenskap. 3 års post graduate studier om teorin vid Georgetown Family Center, Washington DC. Har ett förflutet från olika chefs- och VD-positioner i svenska och utländska företag. Arbetar idag med affärsutveckling i det egna företaget M Simonsson AB samt i olika styrelseuppdrag. Boken kan beställas av Marie Simonsson på www.msimonsson.se

 

 

 

”Den stressade organisationen – varför smarta företag gör korkade saker”

 "En familjs historia" & ”Den stressade organisationen – varför smarta företag gör korkade saker”

 

 

 

13-15 juni, 2022. 3:e internationella konferensen i Bowens systemteori
16 februari

Nu i sommar anordnas den tredje internationella konferensen i Bowens systemteori i Sörbyn,...

Äntligen! Böcker om Bowens systemteori på svenska.
6 maj

Äntligen har vi böcker på svenska! En bok som har fokus mot organisationer och en som på en...

By Formsmedjan. Powered by Yago