Hoppa till innehållet

Om Bowenforum

Om Bowenforum Sweden

Föreningen är till för alla som är intresserade av att ta del av information och aktiviteter som erbjuds kring teorin. Bowens teori fokuserar på mänskligt beteende och använder systemtänkande för att beskriva de komplexa interaktionerna i familjen, organisationer och samhällen.

Du blir medlem genom att betala 250 kr, 500 kr som företag, till Bowenforum Sweden, bg 5267-3431 eller swish 123 489 5835. Kom ihåg att skriva ditt namn och e-postadress eller postadress.

Som medlem i Bowenforum Sweden får du

  • Rabatterat pris på höst- och vårseminarier, som ordnas på olika platser runt om i Sverige, med intressanta teman baserade på Bowens systemteori.
  • Vårt medlemsbrev som utkommer två gånger per år, med aktualiteter från föreningen.

Som medlem i Bowenforum Sweden bidrar du till att

  • Bowenforum Sweden kan ordna en internationell konferens, med de mest kunniga, inom teorin. Konferensen äger rum 13-15 juni 2022, i Sörbyn, Norrbotten.
  • Föreningen i framtiden kan ordna utbildningar på svenska i Sverige.
Varför vill vi det?

Varför vill vi det?

Vi som jobbat med teorin vet hur den kan påverka och förändra människors liv. Oavsett var vi befinner oss i livet, samhället eller samhällsskikten så är vi alla en del av ett system och i relation med andra människor. Du uppnår inte lycka genom kunskap om Bowens teori men det du får är en medvetenhet och förståelse för dig själv och andra människor.

By Formsmedjan. Powered by Yago