Hoppa till innehållet
4-5 oktober 2023

Webbinarium "Vem vill inte bli en bättre version av sig själv" med Berit Sundgren Grinups

Berit Sundgren Grinups presenterar:
”Du kan bli en bättre version av dig själv med hjälp av Bowens familjesystemteori”

 Tid: Onsdagen den 4 oktober, kl 19.00 - 20.00 

Plats: Digitalt via Zoom (länken skickas ut samma dag strax innan webbinariet) 

Anmälan: Anmälan senast tisdagen den 3 oktober till e-mail ann-helen@conscius.se 

Program: Berit kommer att introducera Bowens teori och visa på dess användbarhet med fokus på personlig utveckling. Hon tar upp några centrala aspekter av Bowens systemteori och reflekterar över vad vi kan lära om oss själva och livet av Bowens teori. Dessa lärdomar leder till konkreta tips i vardagen för att bli en bättre version av sig själv – med Bowens begrepp handlar det om att öka den egna funktionella differentieringsnivån. Efter presentationen som pågår ca 30 minuter ges tid för frågor och diskussion. 

Föreläsare: Berit Sundgren Grinups, fil lic och lektor i socialt arbete. Arbetat inom kommunal socialtjänst i behandlingsarbete och som chef i 18 år, forskare och lärare på universitet i 16 år och ca 10 år med organisationsutveckling i eget företag. Deltagit i handledning utifrån Bowens teori till och från sedan 1980-talet, studerat teorin vid LTU 2007 och i Georgetown, Washington 2011 - 2012. Handleder och utbildar i Bowens systemteori i Karlstad och Stenungssund. 

Pris: Gratis för medlem. 100 kr för icke medlem. Deltagaravgiften betalas i samband med anmälan. Betala med Bankgiro eller Swish, se nedan. 

Kommande höst-webbinarier första onsdagen i månaden: 1/11 och 6/12 

Det finns inga evenemang just nu.
By Formsmedjan. Powered by Yago